Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Provocarile industriei eoliene la East Europe Wind Summit
Provocarile industriei eoliene la East Europe Wind Summit
25.06.2012  
Accesări: 1290   
imprimare

 

http://www.green-report.ro/stiri/provocarile-industriei-eoliene-la-east-europe-wind-summit

 

East Europe Wind Summit a adunat la Bucuresti peste 80 de reprezentantii ai companiilor internationale din domeniul energiei eoliene. Dezbaterile si prezentarile s-au desfasurat in perioada 14 - 15 iunie fiind conduse de Alexandru Valeriu Binig, Director in cadrul Deloitte Romania si Robert Ghelasi, Director departamentul Energie al Capital Partners.

 

Prezentarile au fost incepute de Paula Corban, avocat in cadrul White & Case LLP, care a adus in discutie supracompensarea, managementul riscurilor de piata si cadrul legal din Romania, subiecte care au fost bine primate de participant si au conturat discutiile pentru cea de-a doua zi a summit-ului.

Alexandru Valeriu Binig a oferit auditoriului o perspectiva dedatilata asupra investitiilor si dezvoltarea pietei in sectorul eolian din Romania. Utku Ünal, MWH Consultants, a venit cu o interesant prezentare privind piata energiei eoliene din Turgia si reglemenatrile de piata apartinand acestui sector.

Rainer Hinrichs-Rahlwes, presedintele Federatiei Europene a Energieilor Regenerabile (FEER), avenit cu recomandari pertinente despre modul in care piata energiilor regenerabile trebuie sa devina mai puternica si mai eficienta pana in 2012.

Prima zi s-a incheiat cu discutiile purtate de Robert Ghelasi - Capital Partners, Johannes Busmann - Prowind, Boaz Peled - Energy Rose Group si Rainer Hinrichs-Rahlwes - FEER pe tema posibilitatilor de finantare si provocarile sectroului eolian din Europa de Est.

Cea de-a doau zi a debutat cu prezentarile lui Yanos Michopoulos, vicepresedinte al Vestas, si Daniel Fuchs, managing partner Spiegelfeld International S.R.L. De asemenea, Ilko Iliev, CEO Inea Consulting Ltd. a trasat liniile generale ale pietelor din Bulgaria si Romania si a prezentat potentialul investitional al Rusiei si Ucrainei.

Evenimentul a fost inchis de discutiile purtate de Markus Vrieling - Lamar Company, Wojciech Sztuba - TPA Horwath Poland si Yanos Michopoulos - Vestas/Hellenic Wind Energy Association, pe temele privind eficentizarea costurilor versus calitate, experiente acumulate, productei de energeie etc.

 


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 848233
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova