Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / UE a hotarat reducerea emisiilor industriale la 2 miliarde de tone anual
UE a hotarat reducerea emisiilor industriale la 2 miliarde de tone anual
09.07.2010  
Accesări: 750   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/ue-hotarat-reducerea-emisiilor-industriale-la-2-miliarde-de-tone-anual

Executivul Uniunii Europene a stabilit vineri o tinta de reducere a emisiilor sale anuale de gaze cu efect de sera din industiile grele sub limita de 2 miliarde de tone , anunta Earth Times.

Targetul UE de reducere a emisiilor generale de gaze cu efect de sera este de 20% pana in 2020. Un rol important in strategia UE de reducere a emisiilor este obligarea fabricilor industriale sa plateasca niste permise de poluare.
Comisia Europeana a decis crearea a 1,93 miliarde de astfel de permise in 2013. Fiecare permis ofera cumparatorului libertatea de a emite o tona de dioxid de carbon (CO2) sau alte gaze cu efect de sera echivalente.
Este pentru prima data cand UE a hotarat reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera din industrie sub 2 miliarde de tone. Pana acum, media anuala de reducere a poluarii din acest sector a fost de 2,2 miliarde de tone.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 851065
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova