Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Chinezii construiesc cel mai mare parc fotovoltaic din Franta
Chinezii construiesc cel mai mare parc fotovoltaic din Franta
18.05.2010  
Accesări: 858   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/chinezii-construiesc-cel-mai-mare-parc-fotovoltaic-din-franta

Proiectul de constructie a celui mai mare parc fotovoltaic din Franta a cunoscut un progres major luni, dupa ce compania spaniola implicata a semnat un contract de furnizare cu producatorul chinez Yingli Green Energy, potrivit BusinessGreen.

Constructia parcului de 33 de megawati va incepe in octombrie, cand primele panouri vor fi livrate catre compania spaniola Maessa Telecomunicaciones, o sucursala a conglomeratului spaniol A.C.S. Group.
Parcul va fi deschis in Curbans, sudul Frantei, si va produce suficienta energie pentru a alimenta 14.500 de gospodarii. Cantitatea de dioxid de carbon care nu mai ajunge in atmosfera datorita panourilor este de 120.000 de tone pe an.
Detaliile financiare ale acordului nu au fost dezvaluite, dar actiunile companiei Yingli au crescut cu 1,6 % de la anunt.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 850006
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova