Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Casa eco cu zero carbon la World Expo 2010
Casa eco cu zero carbon la World Expo 2010
18.04.2010  
Accesări: 726   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pcasa-eco-cu-zero-carbon-la-world-expo-2010p

Autoritatile din Shanghai au terminat constructia unei cladiri prietenoase cu mediul de 3.000 de metri patrati, care va gazdui targul Urban Best Practices Area in cadrul World Expo 2010, informeaza China Daily.

Casa cu patru etaje este alimentata de energie solara si eoliana. Este incalzita cu energie geotermala, astfel ca amprenta sa de carbon este zero.
Constructia are mai multe modele de camere pentru mai multe tipuri de familii – cupluri casatorite, cupluri cu copii si cupluri in varsta. Tehnologia instalata permite locuitorilor casei sa controleze aparatura de la distanta cand nu sunt acasa prin intermediul computerelor si telefoanelor mobile.
“Casa eco” este o reprezentare a temei “Un oras mai bun, o viata mai buna” a World Expo de anul acesta, ilustrand cum ar trebui sa arate viata oamenilor in viitor.
In constructia cladirii au fost folosite 150.000 de caramizi reciclate. Casa va gazdui pub-uri, galerii si locuri de distractie dupa terminarea World Expo.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 847906
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova