Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Jumatate din energia Marocului va fi generata de panouri solare
Jumatate din energia Marocului va fi generata de panouri solare
07.04.2010  
Accesări: 727   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pjumatate-din-energia-marocului-va-fi-generata-de-panouri-solarep

Autoritatile din Marcoc investesc 9 miliarde de dolari pentru a construi o centrala solara de 2 gigawati, distribuiti in cinci centrale solare de pe teritoriul tarii, transmite Greenlaunches.

Cei doi gigawati sunt suficienti pentru a acoperi 40% din necesarul celor 32 de milioane de locuitori. Lucrarile la prima dintre cele cinci centrale vor incepe in 2015.
Ministrul marocan al finantelor a declarat ca acesta este un semnal clar despre nevoia de a actiona impotriva schimbarilor climatice, si ca acesta este doar inceputul. „Marocul este determinat sa protejeze mediul prin toate proiectele sale viitoare”, sustine ministrul Salaheddine Mezou.
Guvernul marocan a incheiat pentru acest proiect parteneriate cu Banca Mondiala, Comisia Europeana si compania Desertec.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 849808
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova