Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Investitii de 1 miliard de dolari in energia verde din Peru
Investitii de 1 miliard de dolari in energia verde din Peru
06.04.2010  
Accesări: 630   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pinvestitii-de-1-miliard-de-dolari-energia-verde-din-perup

Peste 1 miliard de dolari vor fi investiti in energia curata din Peru in urma semnarii a 26 de contracte de demarare a mai multor proiecte verzi ce se vor intinde pe parcursul a 20 de ani, informeaza Reuters.

Impreuna, proiectele vor genera 9% din cererea actuala de energie. Contractele, semnate cu companii nationale si straine, includ un total de 412 megawati de energie verde produsa de turbine eoliene, panouri solare, baraje si biomasa. Printre companiile implicate in aceste proiecte se numara firmele spaniole T-Solar si Solarpack care vor construi impreuna un proiect solar de 80 de megawati.
Toate contractele prevad ca generatorii de energie sa vanda productia principalelor companii distribuitoare din Peru.
Intelegerile includ 162 megawati de hidroenergie, 142 de megawati de energie eoliana, 80 de megawati de energie solara si 27 megawati de energie din biomasa, a anuntat ministrul peruan al Energiei. Toate proiectele trebuie sa fie operationale in 2012.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 849863
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova