Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Un regizor german raspunde intrebarilor din „Un adevar incomod”
Un regizor german raspunde intrebarilor din „Un adevar incomod”
01.04.2010  
Accesări: 608   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pun-regizor-german-raspunde-intrebarilor-din-bdquoun-adevar-incomodrdquo-vezi-videop

Problemele alarmante de mediu puse de Al Gore in filmul „Un adevar incomod”, din 2006, isi gasesc solutia in documentarul regizorului german Carl Fechner - "The Fourth Revolution - Energy Autonomy", relateaza Reuters.

Fechner si-a propus sa arate felul in care omenirea poate sa se alimenteze doar cu energie regenerabila in 30 de ani. Documentarul face referire la sectorul energiilor verzi din SUA, Germania, Danemarca, China, Mali si Bangladesh.
Filmul a fost laudat de unele ziare pentru felul in care identifica sursele de energie regenerabila, in timp ce altele sugereaza ca regizorul face propaganda politica, afirmand ca interesele politice blocheaza dezvoltarea acestui sector.
„Este un documentar. Fiecare film ia o pozitie. Nu poti sa ajungi la 100% obiectivitate. La noi este cu atat mai vizibil pentru ca noi oferim solutii”, a explicat Fechner.
Productia documentarului a durat patru ani. El include si interviuri cu laureatul premiului Nobel Mohammad Yunus, care povesteste felul in care mediul rural poate avea acces la energie regenerabila, dar si cu Elon Musk, cofondatorul companiei Tesla Motors.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 849988
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova