Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / India vrea sa produca 500MW de energie din surse regenerabile
India vrea sa produca 500MW de energie din surse regenerabile
27.03.2010  
Accesări: 720   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pindia-vrea-sa-produca-500mw-de-energie-din-surse-regenerabilep
    
Cel mai mare operator energetic din India, National Thermal Power Corporation (NTPC), planuieste sa produca aproximativ 500 megawati (MW) de energie electrica din surse regenerabile.

Compania planuieste sa dezvolte un proiect solar si unul eolian in statul Orissa. De aceea, a semnat un memorandum cu guvernul statului Orissa de la care asteapta aprobare pentru construirea parcurilor solar si eolian.
Zona costiera in care este localizat statul va permite operatorului NTPC sa obtina cantitai ample de energie eoliana si energie solara substantiala pentru producerea electricitatii.
NTPC intentineaza, totodata, sa isi diversifice sursele de producere a electricitatii din carbune, petrol si energie nucleara si cu surse regenerabile. De asemenea, pana in 2017, NTPC isi propune sa dubleze capacitatea de energie electrica instalata, din care o mare parte va fi obtinuta din surse solare si eoliene.
 

Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 846567
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova