Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Marea Britanie: Una din zece case, dotata cu panouri solare
Marea Britanie: Una din zece case, dotata cu panouri solare
02.03.2010  
Accesări: 577   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pmarea-britanie-una-din-zece-case-dotata-cu-panouri-solarep

Incepand cu luna aprilie, fiecare proprietar de sisteme de generare a energiei regenerabile din Marea Britanie ce livreaza energia in reteaua publica poate primi pana la 900 de lire sterline pe an de la guvern, transmite The Telegraph.

Ed Miliband, secretarul britanic pentru energie si schimbari climatice, a declarat ca se asteapta ca una din 10 case sa aiba sisteme de energie regenerabila in urmatorul deceniu. El a mai adaugat ca plata de la guvern va fi scutita de taxe. Oamenii care au deja panouri solare trebuie sa semneze un acord cu furnizorii de energie.
Instalarea panourilor solare pe o suprafata de aproximativ trei metri patrati costa pana la 12.500 de lire sterline, dar investitia poate fi amortizata in 10 ani prin economiile la factura la energie si banii de la guvern.
O turbina de dimensiuni medii, ce costa aproximativ 4.500 de lire sterline, poate aduce unei gospodarii 400 de lire sterline pe an.
Miliband a introdus si stimulente pentru gospodariile care isi produc propria caldura cu ajutorul boilerelor sau alt fel de instalatii.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 846503
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova