Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Comisie nationala a energiei in China
Comisie nationala a energiei in China
29.01.2010  
Accesări: 711   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pcomisie-nationala-energiei-chinap

China, unul dintre cei mai mari consumatori de energie ai lumii, s-a decis sa isi infiinteze o Comisie nationala a energiei, care va fi condusa de premierul chinez, Wen Jiabao, anunta Earth Times.

Noua comisie are scopul de a centraliza si intari politicile din domeniul dezvoltarii si securitatii energetice. „Prin infiintarea noii comisii se doreste o consolidare a politicii strategice a energiei”, precizeaza Consiliul de Stat al Chinei intr-un comunicat.
China, care a devenit deja al doilea mare consumator de energie din lume, s-a confruntat cu o crestere a cererilor de energie si o dependenta tot mai mare fata de importurile de electricitate.
Autoritatile chineze au anuntat anul trecut ambitia lor de a reduce intensitatea energetica a economiei, consumul energetic pe unitate de consum intern brut, cu 40-45%, pana in 2020.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 848302
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova