Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Panouri solare vor lumina strazile din Haiti
Panouri solare vor lumina strazile din Haiti
17.01.2010  
Accesări: 814   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/ppanouri-solare-vor-lumina-strazile-din-haitip

Strazile din Haiti, devastate de cutremurul de pe 12 ianuarie, vor fi luminate cu ajutorul panourilor solare, datorita donatiei facute de compania Sol Inc, informeaza Treehugger.

Potrivit agentiilor internationale de stiri, oamenii incepusera sa dea foc la cauciuri pentru a lumina strazile, in lipsa electricitatii. Panourile solare, in valoare de 400.000 de dolari, vor permite ca spitalele si taberele improvizate sa functioneze si noaptea.
Haiti ducea lipsa de surse sigure de energie si inainte de cutremur, iar in zonele rurale ele lipsesc aproape complet.
Pe langa donatia companiei din Palm City, organizatia de caritate Water Missions International a trimis in capitala statului Haiti, Port-au-Prince, 10 sisteme de filtrare a apei, ce pot functiona pe diesel sau energie solara.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 848276
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova