Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Iranul investeste in energie regenerabila
Iranul investeste in energie regenerabila
18.01.2010  
Accesări: 728   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/piranul-investeste-energie-regenerabilap

Iranul planuieste sa deschida, in urmatorii cinci ani, o serie de centrale ce vor produce energie regenerabila, care sa ajunga pana la o capacitate totala de 2.000 de megawati, a anuntat vice ministrul pentru electricitate, citat de Reuters.
Abbas Aliabadi a declarat ca Iranul are deja o capacitate instalata de 8.500 de megawati de energie hidrologica si 130 de megawati de energie eoliana.
„Iranul, desi este o tara exportatoare de petrol, este hotarat sa fie un partener important in efortul global de a obtine sisteme durabile de a produce energie”, a declarat oficialul iranian in cadrul unei intalniri a Agentiei Internationale pentru Energie Regenerabila (IRENA), la care a participat chiar si Israelul.
Sectorul privat al tarii a semnat deja contracte pentru a instala turbine eoliene si sisteme de productie a biomasei, cu o capacitate de 600 de megawati.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 848314
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova