Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Samsonite a lansat geanta solara care iti incarca telefonul
Samsonite a lansat geanta solara care iti incarca telefonul
13.01.2010  
Accesări: 870   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/psamsonite-lansat-geanta-solara-care-iti-incarca-telefonulp

Samsonite a lansat un model de geanta care incarca telefonul mobil al celui care o foloseste cu energie de la soare, potrivit Greenlaunches.

Geanta este echipata cu un sistem fotovoltaic ce poate incarca telefonul cand este expusa direct la razele soarelui timp de 4-5 ore.
Desi ar parea cam mult timp de stat in soare, energia acumulata de geanta este pastrata pentru o perioada indelungata. Incarcarea se efectueaza printr-un incarcator adaptor auto de 12V atasat de geanta.
Mai mult decat atat, geanta este confectionata din polietilena reciclata. Lansarea acesteia pe piata va avea loc in aceasta primavara, iar costul va fi de circa 100 de dolari.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 848264
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova