Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Google a lansat Google Energy
Google a lansat Google Energy
08.01.2010  
Accesări: 635   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pgoogle-lansat-google-energyp

Google, care a contribuit mult la salvarea mediului inconjurator, si-a infiintat o subsidiara, "Google Energy", si cere statului american dreptul de a cumpara si vinde energie de pe piata, potrivit Greenlaunches.
 
Acesta este unul dintre eforturile Google de a deveni neutru din punct de vedere al carbonului. De pe 16 decembrie 2009, compania cu sediul in Delaware, si-a anuntat intentiile de a vinde electricitate.
Acest lucru ii va permite gigantului motor de navigare pe internet sa vanda retelei energetice din SUA excesul de energie verde pe care o detine. Google are deja o uriasa instalatie solara de 1,6 megawati aflata la sediul companiei din California.
Capacitatea de a cumpara si a vinde energie la fel cum o fac marile companii energetice ofera celor de la Google sa utilizeze cantitati mari de energie regenerabila pentru a compensa ori de cate ori este nevoie consumul pe care il realizeaza operatiunile Google.
Mai mult decat atat, se zvoneste ca Google planuieste sa faca energia regenerabila mai ieftina decat cea pe carbune.
 

Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 851554
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova