Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Lege noua in China pentru mai multa energie verde
Lege noua in China pentru mai multa energie verde
27.12.2009  
Accesări: 1587   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/plege-noua-china-pentru-mai-multa-energie-verdep

China are o noua lege care impune tuturor operatorilor de energie sa cumpere toata electricitatea produsa de generatorii de energie curata pentru a creste proportia de energie provenita din surse regenerabile, anunta Reuters.

Legea energiei regenerabile a fost adoptata sambata de catre comitetul Congresului National al Poporului din China.
China beneficiaza de cantitati semnificative de energie eoliana, multumita subventiilor oferite de guvern pentru promovarea si sporirea utilizarii energiilor curate.
Cu toate acestea, spun expertii, multe ferme eoliene nu au fost plasate tocmai corespunzator, iar o treime din capacitatea de energie eoliana instalata a Chinei nu este conectata la reteaua electrica.
China a stabilit ca 15% din productia de electricitate a tarii sa provina din surse regenerabile, pana in 2020, cu 9% mai mult fata de procentul actual.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 876787
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova