Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Taiwanul are cea mai mare centrala solara din Asia
Taiwanul are cea mai mare centrala solara din Asia
24.12.2009  
Accesări: 1764   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/ptaiwanul-are-cea-mai-mare-centrala-solara-din-asiap

Cea mai mare centrala solara din Asia a fost inaugurata recent in Taiwan si se asteapta ca aceasta sa ajute la evitarea eliminarii in atmosfera a 700 tone de emisii de dioxid de carbon anual, relateaza Ecofriend.
Intemeiata de Institutul de Cercetare a Energiei Nucleare din Taiwan, centrala ocupa o suprafata de doua hectare si este capabila sa produca peste 100 MW de energie regenerabila pe an.
Instalatia solara este alcatuita din 141 de panouri fotovoltaice cu tehnologie de miscare a pozitiei dupa soare. Si, avand in vedere ca Taiwanul se bucura de peste 300 de zile de soare anual, acest loc este ideal pentru colectarea energiei solare.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 876800
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova