Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Indienii au bancomat solar
Indienii au bancomat solar
21.12.2009  
Accesări: 1641   
imprimare

http://www.green-report.ro/stiri/pindienii-au-bancomat-solarp

O banca din India a inaugurat recent primul bancomat solar din lume in Bombay, anunta greenlaunches.com.

Acesta face parte dintr-un proiect eco mai amplu, iar reprezentantii bancii indiene IndusInd au anuntat ca vor lansat in curand mai multe astfel de bancomate care se alimenteaza de la soare.
Actiunea face parte din campania ecologica „Hum Aur Hariyali” a indienilor de la IndusInd prin care acestia incearca sa isi reduca amprenta de carbon.
Banca mai planuieste sa puna in practica si sisteme ecologice de arhivare, de management al deseurilor, promovand totodata programe de finantare cu subventii pentru a incuraja oamenii sa salveze mediul inconjurator.
Si Banca Nationala Punjab din India incearca sa isi reduca emisiile. De aceea a hotarat sa reduca deseurile prin stoparea utilizarii circularelor si utilizeaza energia solara pentru electricitate.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 876806
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova