Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / EPC Egnatia a finalizat lucrarile la parcul fotovoltaic Lachinta
EPC Egnatia a finalizat lucrarile la parcul fotovoltaic Lachinta
03.09.2012  
Accesări: 655   
imprimare

 

http://www.green-report.ro/stiri/epc-egnatia-finalizat-lucrarile-la-parcul-fotovoltaic-lachinta

 

EPC Egnatia Romania a anuntat luni ca a finalizat lucrarile si conectarea la retea a parcului fotovoltaic Lachinta, judetul Bistrita-Nasaud, de 1,7 MW pentru Casa de Investitii Alianta.

 

"Este primul proiect fotovoltaic pentrucontractor EPC in Romania. Estimarile pe care le avem arata ca piata locala va fi ofertanta pentru furnizori de servicii la cheie pentru proiecte fotovoltaice in urmatorii 2 ani. Volumul de munca al Egnatia Romania pentru urmatoarele 6 luni priveste construirea mai multor parcuri fotovoltaice ce totalizeaza pana in acest moment 28 MW," a declarat Thomas Melitsis, directorul general al companiei Egnatia Romania.

Potrivit contractorului, pentru acest proiect s-au folosit 6.762 panouri solare fixe si 54 invertoare. Lucrarile de contructie au fost realizate in 4 saptamani.

Romania s-a angajat ca pana in 2020 sa produca 38% din electricitate din surse regenerabile de energie, ca o contributie la limitarea emisiilor de dioxid de carbon asumate de tarile membre ale Uniunii Europene.

 


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 849592
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova