Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Prima centrala fotovoltaica a Enel in Grecia, inaugurata in Peloponez
Prima centrala fotovoltaica a Enel in Grecia, inaugurata in Peloponez
21.10.2011  
Accesări: 943   
imprimare

 

http://www.green-report.ro/stiri/prima-centrala-fotovoltaica-enel-grecia-inaugurata-peloponez

 

Centrala fotovoltaica Kourtesi I, localizata in regiunea Ilia, Peloponez, a devenit operationala, a anuntat Enel Green Power.

 

Centrala fotovoltaica terestra, prima a Enel Green Power in Grecia, are o capacitate de 4,9 MW si va putea genera circa 7 milioane de kWh pe an, suficient pentru a acoperi nevoia de consum a circa 1.700 de gospodarii.

Electricitatea curata generata de centrala va reduce emisiile de gaze cu efect de sera cu circa 7.600 de tone de CO2 pe an.

Enel Green Power are deja o prezenta importanta in sectorul regenerabil din Grecia. Parcurile eoliene ale EGP cu o capacitate totala de 177 MW sunt localizate mai ales in Tracia, dar si in Macedonia, Peloponez, Evia, Creta si insulele Dodecaneze.

De asemenea, EGP opereaza hidrocentrale de mici dimensiuni in Grecia Centrala, Grecia de Vest si Tesalia, cu o capacitate totala instalata de 14 MW.

 


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 848641
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova