Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Volkswagen investeste un miliard de euro in eoliene
Volkswagen investeste un miliard de euro in eoliene
05.09.2011  
Accesări: 627   
imprimare

 

http://www.green-report.ro/stiri/volkswagen-investeste-un-miliard-de-euro-eoliene

 

Primul constructor de automobile din Europa, Volkswagen, este gata sa investeasca un miliard de euro in energia obtinuta cu ajutorul vantului.

 

Compania germana are deja un proiect de dezvoltare a unei ferme de eoliene in largul marii si, pana la sfarsitul acestui an, va trebui sa-si gaseasca partener pentru a-si pune in practica intentiile, scrie maxisciences.com.

Parcul eolian care va finantat de Volkswagen este prevazut sa aiba o capacitate initiala de 200 de megawati, ceea ce reprezinta o cincime din capacitatea de productie a unei centrale nucleare.

Acest proiect al Volkswagen face parte din eforturile pe care compania le face pentru a-si reduce emisiile de dioxid de carbon, cu 40%, pana in 2020.

Din planul de „inverzire" al Volkswagen mai face parte si proiectul unei masini electrice, la care compania lucreaza deja, pe planseta aflandu-se mai multe variante de automobile „verzi".

 

 


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 849228
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova