Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Cea mai mare centrala de energie solara din Europa se deschide in Ucraina
Cea mai mare centrala de energie solara din Europa se deschide in Ucraina
11.08.2011  
Accesări: 742   
imprimare

 

http://www.green-report.ro/stiri/cea-mai-mare-centrala-de-energie-solara-din-europa-se-deschide-ucraina

 

Cea mai mare centrala de energie solara din Europa se va deschide in Ucraina pana la sfarsitul anului, avand o capacitate de 100 de megawati-ora pe an.

 

Centrala, situata in Okhotnykovo, Crimea, face parte din planul guvernului ucrainean de a produce energie din surse curate si urmeaza sa reduca emisiile de carbon ale tarii cu aproape 80.000 de tone de CO2, informeaza World Wide News Ukraine.

Centrala va produce aproape 80 de megawati, fiind cea mai mare din Europa si va alimenta aproape 20.000 de gospodarii. In prezent, cea mai mare centrala se afla in Italia si produce aproape 72 de megawati.

 


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 850051
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova