Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Premiera la targul RoEnergy Bucuresti: Finlandezii de la WinWinD isi lanseaza ultima generatie de turbine 3 MW
Premiera la targul RoEnergy Bucuresti: Finlandezii de la WinWinD isi lanseaza ultima generatie de turbine 3 MW
16.05.2011  
Accesări: 808   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/premiera-la-targul-roenergy-bucuresti-finlandezii-de-la-winwind-isi-lanseaza-ultima-generatie-de-tur

Dupa ofensiva spaniolilor si cehilor pentru campurile eoliene din Romania, si nordicii iau in calcul posibile investitii în tara noastra. Primul semnal in acest sens este dat de catre reputata companie finlandeza WinWinD, care va fi prezenta, pentru prima data in Romania, ca expozant in cadrul RoEnergy South-East Europe, Bucuresti 2011, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, 7-9 iulie, Palatul National al Copiilor.

WinWinD a scos recent pe piata un nou tip de turbina eoliana de 3 MW, cu performante deosebite fata de turbinele similare. Astfel, dupa ce a fost prezentata, in martie 2011, la targul EWEA, din Bruxelles, finlandezii de la WinWinD vor organiza o a doua lansare oficiala a turbinei, de data aceasta la RoEnergy Bucuresti.
Analistii apreciaza ca WinWinD n-a ales intamplator Romania pentru continuarea promovarii noului tip de tehnologie, tinand cont mai ales de uriasul potential eolian existent in tara noastra.
De la productie, la parcuri eoliene la cheie si conectare la rețea
WinWinD, cu sediul in Finlanda, este una dintre primele companii producatoare de turbine eoliene din Europa, cu distributie în Suedia, Estonia, Franta, Portugalia, Republica Ceha si India.
In momentul de fata, WinWinD numara 800 de angajati in toata lumea, productia propriu-zisa fiind realizata in Finlanda si India.
Caracteristica turbinelor WinWinD este adaptabilitate mare inclusiv la conditii de potential eolian scazut.
Pe langa productia de turbine, compania finlandeza livreaza la cheie parcuri eoliene, furnizand si servicii de conectare la retea.
Profil RoEnergy
Pana in prezent, la RoEnergy, Targ Internațional de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Construcții, manifestare complexa care cuprinde Expozitie si Conferinte, in 7-9 iulie 2011 la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, si-au anuntat participarea companii de marca din tari precum Italia, Spania, Olanda, Finlanda si Ungaria.
Prin expozitie si conferinte, RoEnergy acopera aproape intreaga tematica din domeniul energiilor regenerabile, de la fotovoltaic si eolian, pana la biomasa, biocombustibili si eficienta energetica in constructii.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 847453
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova