Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Numarul slujbelor verzi din sectorul eolian britanic s-a dublat in trei ani
Numarul slujbelor verzi din sectorul eolian britanic s-a dublat in trei ani
01.02.2011  
Accesări: 650   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/numarul-slujbelor-verzi-din-sectorul-eolian-britanic-s-dublat-trei-ani

Angajarile in industria britanica de eoliene aproape s-a dublat in ultimii trei ani, releva statisticile realizate de grupul de lobby RenewableUK. Numarul britanicilor angajati full-time in industria eolienelor offshore si onshore a crescut de la 4800, in 2007, la 9.200, in 2010, se arata intr-un raport al grupului.

Marea Britanie sustine financiar energia eoliana pentru a reusi sa-si atinga obiectivul asumat in cadrul UE, ca 15% din totalul de energiei necesare pentru electricitate, caldura si transport sa provina din surse regenerabile pana in 2020.
Compania spaniola Gamesa Corporacion Tecnologica a anuntat pe 20 ianuarie ca planuieste sa deschida o fabrica de echipamente pentru energia eoliana la Glasgow, iar Siemens AG a anuntat in aceeasi zi ca va deschide o noua fabrica in Hull.
”Cresterea acestor tehnologii se va accelera, creand noi locuri de munca”, arata Maria McCaffery, CEO al RenewableUK.
10.800 de angajati britanici lucreaza full time in industria marina si eoliana. Marea Britanie are o capacitate totala instalata de 3,9 GW de eolian terestru si 4,1 GW in turbine eliene offshore si terestre care au fost instalate sau sunt in curs de instalare.

Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 853454
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova