Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / Energia regenerabila
Energia regenerabila
30.09.2009  
Accesări: 1323   
imprimare
Sursa: http://www.casa-construct.ro/evenimente/628-tamplarie-pvc/7197-energia-regenerabila.html

Energia regenerabila, o solutie pentru economia româneasca în perioada de criza.  RENEXPO® South-East Europe 2009; 11. - 13.11.2009, Sala Palatului Bucuresti, România

“Criza financiara da noi oportunitati de business. Agitatia din domeniul imobiliar va fi înlocuita de noi cai de afaceri, cum ar fi energia regenerabila, care în prezent contureaza o piata emergenta în zona estica a Europei. Sunt tot mai multi antreprenori care au în vedere constructia de centrale hidroelectrice, turbine eoliene, câmpuri de panouri solare sau fabrici pe baza de biomasa. Aceasta tendinta împreuna cu potentialul energetic oferit de fiecare zona a tarii, îndreapta atentia înspre România.” declara Avena Gall-Tamas, managerul REECO Ro Expozitii.  
Sala Palatului din Bucuresti va gazdui între 11 – 13 noiembrie 2009 RENEXPO® South-East Europe 2009 – Târg international si conferinte pentru energie regenerabila si eficienta energetica în constructii si renovari respectiv case pasive si cu consum redus de energie. Acest eveniment organizat pentru a doua oara de compania REECO, sub brandul international de succes RENEXPO, uneste actanti din sfera de interes din Sud-Estul Europei. RENEXPO este un brand construit si reconstruit timp de 10 ani cu faza incipienta în Augsburg, Germania, unde gazduieste cel mai mare târg de energii regenerabile.
Dupa premiera de succes de anul trecut, cu 60 de expozanti (46% international),  465 participanti la conferinte si 1530 de vizitatori (8% international) se asteapta la si mai multi expozanti interesati anul acesta, inclusiv producatori, planificatori, furnizori de energie, experti din domeniul cercetarii si dezvoltarii, asociatii, media, ministere si autoritati care vor prezenta vizitatorilor întreaga paleta de energii regenerabile si eficienta energetica.

Evenimentul business-to-business cu deschidere internationala ofera sustinere expozantilor pe piata de energii regenerabile, în plina dezvoltare în România. Prin atragerea publicului de specialitate, accesul la factori de decizie cum ar fi ministerele si asociatiile puternice din tara, experti din domeniul economiei, cercetarii si dezvoltarii, este asigurat succesul dumnevoastra ca expozant.  

În paralel cu târgul, vor avea loc conferinte de specialitate, cu tematicile: case pasive, cogenerare, energie eoliana, energie solara, energie din deseuri, hidroenergie si bioenerige. Experti internationali si români se întrunesc la RENEXPO® South-East Europe, cu scopul de a face schimb de cunostinte, de experiente prezente din practica, de a-si da sfaturi dobândite prin cercetare si dezvoltare dar si siguranta ca aceste cunostinte sa fie rapid transformate în practica.   

Se asteapta ca din România sa porneasca un impuls clar spre Europa de Sud-Est, acoperind toata regiunea. Tari vecine ca Ungaria, Serbia, Ucraina, Moldova si Bulgaria vor fi deasemenea atrase în conceptul târgului.

Miercuri, 30 Septembrie 2009

Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 847703
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova