Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / Noutati / ERG Renew caută oportunităţi în domeniul energiei eoliene în România
ERG Renew caută oportunităţi în domeniul energiei eoliene în România
06.10.2009  
Accesări: 1544   
imprimare
http://www.mediafax.ro/economic/erg-renew-cauta-oportunitati-in-domeniul-energiei-eoliene-in-romania-4961322

BERLIN / 13:04, 5.10.2009
Compania italiană ERG Renew a alocat 300 de milioane de euro pentru investiţii în energie eoliană şi caută oportunităţi de achiziţii şi parteneriate în Italia, Franţa, Polonia şi România, potrivit preşedintelui companiei, Raffaele Tognacca.
Tognacca a afirmat că ERG Renew va investi 300 milioane de euro în perioada 2009-2012 pentru creşterea capacităţii instalate în centrale eoliene proprii la circa 370 MW, de la 200 MW în prezent, şi pentru a se extinde în sectorul energiei solare.
În plus, compania s-ar putea extinde prin achiziţii şi parteneriate în domeniul energiei eoliene în Italia, Franţa, Polonia şi România, vizând atât proiecte noi, cât şi colaborări cu firme care operează deja pe aceste pieţe.
"Situaţia este favorabilă pentru achiziţii. Există mulţi operatori mici care au probleme. Însă, pentru moment, ne limităm la o monitorizare foarte riguroasă, care ne va permite să ne formăm, în următoarele 2-3 luni, o idee despre posibilităţile de creştere ne-organică (prin fuziuni şi achiziţii, parteneriate - n.r.)", a arătat şeful ERG Renew, adăugând că firma nu are în vedere în prezent nicio tranzacţie de acest fel.
ERG Renew este divizia de energie regenerabilă a grupului petrolier italian ERG, axat în principal pe rafinare. ERG a amânat recent o serie de investiţii în producţia şi distribuţia de produse petroliere, însă s-a angajat să susţină divizia de energie regenerabilă.

Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 849590
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
Profilul energetic al tarii   /   Cadrul legislativ   /   Studii de caz   /   Profiliurile INP/CN   /   Planuri de afaceri   /   Constientizare   /   Publicaţii   /   Noutati
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: Str. Mitropolit Dosoftei 156a, bir. 37, mun. Chisinau, Republica Moldova